Produkten finns i olika utföranden, vilken passar dig?

Tydlig Kalender  Basic / Basic+ / Pro / Pro+

Tydlig Kalender

Basic

Tydlig Kalender

Pro

Basic+ / Pro+

Med premium talsyntes

Tydlig Kalender Basic

Kalendern i ett enklare utförande som visar datum, veckodag och tid på dygnet.  Du kan välja hur mycket information som ska visas, till exempel kan du välja att bara visa vilken dag i veckan det är och om det är förmiddag eller eftermiddag.


Många användare upplever det som en fördel att man kan justera information och ljusstyrka på enheten beroende på vilken tid på dygnet det är. På natten vill man kanske inte ha så mycket information på skärmen annat än att vilken dag det är och att det är natt. Ofta vill man också ha en något svagare ljusstyrka från skärmen nattetid.


Självklart kan du välja vilket språk du ska ha på din enhet, de flesta förekommande språken finns att välja på enheten.


En annan uppskattad funktion är att man kan välja att ha bilder som bakgrund i kalendern. Det går också att välja ett analogt urverk som visar tiden på skärmen, du kan välja mellan tre olika urverk.


Tydlig Kalender Pro

Med Tydlig Kalender Pro får du ett mycket kraftfullt verktyg för struktur och ordning i vardagen. Alla smarta funktioner som finns i Basic modellen finns också i Pro modellen.


Den stora skillnaden ligger i att du i pro-modellen kan lägga in egna kalenderhändelser direkt i kalendern eller genom att logga in online i kalendern. Händelserna kan läggas in som återkommande eller enskilda händelser. Du bestämmer när och hur den ska larma. Om du önskar att en anhörig ska få tillgång till kalendern så kan de på distans se din kalender och skapa ny händelser som dyker upp i kalendern. 


Det förinställda kalenderkontot som är kopplat till tydligkalender.nu kan enkelt bytas ut till något annat kalenderkonto. Produkten klarar av de flesta på marknaden förekommande kalenderkonton. Använder du Microsoft, Goolge, Caldav eller någon annan kalender som följer standard protokollet RFC4791 så kan du koppla det kontot till denna kalender.


Självklart skyddas all data enligt GDPR!

Tydlig Kalender Basic+/Pro+

Med utförandet Basic+ eller Pro+ får du möjligheter till en högkvalitativ uppläsning av texten på skärmen. 


Tryck på skärmen och du hör en behaglig röst läsa upp vald information. Den kan läsa upp datum och tid eller den kalenderhändelse som visas i skärmen. 


Du kan också göra inställningar så att rösten läser upp kalenderhändelserna när de blir aktuella. 


Vi har valt att arbeta med talsyntes av hög kvalitet för ett klart och tydligt uttal av händelser och datum/tid.